Minnesota står som värdar när Dallas gästar, och här tror jag på bortaseger.

Minnesota lyckades besegra Columbus borta senast efter förlängning. Det satt dock hårt inne då man kvitterade först med 1.32 kvar av matchen. Innan dess var facit fyra raka torsk, så formen är klart tveksam.

Man har dessutom skador på målvakten Gustavsson samt stjärnan Kaprizov, två blytungt avbräck. Utöver dem förväntas Letteri, Brodin, Shaw och Spurgeon saknas samtidigt som Foligno är ett frågetecken, och med tanke på skadeläget kan det bli en tuff match här.

Dallas segerchans ska vara bra

Dallas facit just nu är tre raka nederlag där man senast föll mot Nashville med 3-4. Man skapade dock en hel del chanser, men Wedgewood förlorade målvaktsmatchen mot Lankinen. Överlag har man dock gjort en bra säsong då man är femma i conferencen, före lag som Edmonton och LA Kings.

I truppen har man starka namn som Hintz, Robertson, Pavelski, Duchene och Seguin, så det finns gott om klass, och trots att man fortsatt saknar Heiskanen och Oettinger är det rätt att man blir favoriter här.

Minnesota dras men skador och även om gästerna också har några tunga namn borta så tror jag klart mest på Dallas här, och jag går på bortaseger i matchen.

Fleury (Confirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip