Minnesota och Edmonton ställs mot varandra natten mot onsdag, och här ska hemmalaget kunna studsa tillbaka då gästerna dras med ett blytungt avbräck.


Få 100 kr i cash att spela för → 

Minnesota fick med sig poäng senast i hemmamötet med Columbus då man föll efter förlängning med 4-5. Insatsen var dock inte bra, och man släppte till hela 54 skott mot eget mål. Innan dess blev det 3-7 i baken, så visst finns det en del att rätta till.

Man är dock bättre än så defensivt och efter två raka nederlag lär man försöka sätta defensiven först.
Framåt har man samtidigt namn som Kaprizov, Zucarello, Hartman och Eriksson, så det finns kvalitet i truppen, och trots att man fortsatt ser ut att sakna toppspelaren Boldy så ska segerchansen vara god.
I övrigt är Goligoski, Shaw och Spurgeon borta.

Edmonton får klara sig utan sin stjärna

Edmonton har haft en riktigt blek säsongsstart då man bara tagit en seger efter fem omgångar, en storseger mot Nashville med 1-6.
Att man förlorat med siffror som 8-1 mot Vancouver och 4-1 mot Philadelphia imponerar inte alls, så man har väldigt mycket att bevisa då man på förhand är en av utmanarna till bucklan.

Till denna matchen har man fått världens bästa spelare Connor McDavid skadad och han förväntas vara borta 1-2 veckor, vilket är ett blytungt avbräck då han gjorde 173 poäng inklusive slutspel förra säsongen.
Hittills har han gjort åtta poäng och då laget gjort 13 mål framåt så säger det en hel del hur viktig han är offensivt. Visst har man ändå namn som Draisaitl, Hyman, Kane och Nugent-Hopkins, så kvalitet finns, men med tanke på avsaknaden av McDavid samt inledningen på säsongen så tror jag man får det tufft.

Gustavsson (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip