Natten bjuder endast på en match i NHL då Minnesota gästas av Florida. Jag har dock hittat ett spel jag tror på, häng med!

Minnesota kommer från en imponerande 7-0 seger hemma mot Dallas. Man gjorde tre mål i powerplay, och där visade man upp ett bra spel. Innan dess tog man en 3-2 seger mot Tampa Bay så formen är helt klart bra.
Nu är det hemmaplan igen och där gör man sina klart bästa matcher, och jag räknar med att man fortsätter på den vägen även här. Stalock får återigen förtroende mellan stolparna efter att han gjort två bra matcher på raken. Det är dock ingen målvakt jag håller särskilt högt, och just målvaktssidan hos laget tycker jag inte håller någon högre nivå.
Skadeläget är även bra i truppen och det är bara Koivu och Hunt som är frågetecken.

Florida är laget som kommer på besök. Man kommer med bra form då man vunnit fyra raka matcher. Senast blev det en 1-4 seger borta mot Detroit. Innan dess vann man med 4-3 mot LA Kings, så offensiven fortsätter leverera.
Kikar vi på de fyra senaste matcherna så har man gjort hela 21 mål, så här kommer man absolut hota hemmalagets defensiv. Spelare som Huberdeau, Dadonov och Barkov är sylvassa offensivt, så här gäller det för hemmalaget att ha koll på dessa spelare.
Man är ofta inblandade i målrika matcher, och ser vi hittills denna säsong så har 34/47 matcher gått över linan.
Skador finns på Driedger och Weegar. Tveksam är Toninato.

Här tror jag på en match med mycket chanser, något som bör bädda för mycket mål i matchen.

Speltips: över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip