Toppmöte i NHL natten till lördag då Minnesota och Florida ska göra upp i en intressant match, och här har jag hittat ett spel.

Minnesota kommer närmast från en 6-3 förlust mot Winnipeg där man hade stora bekymmer med Scheifele och Wheeler i motståndarlaget då de gjorde fyra poäng vardera i matchen.
Trots förlusten så har man formen på topp då man spelat bra på slutet, och ser man till de tio senaste matcherna har det blivit åtta segrar där de två förlusterna kommit på resande fot.

I denna matchen är det dags för hemmais igen och där har man skördat stora framgångar på slutet då man tagit sex raka segrar, och då har man vunnit med siffror som 7-3, 8-2 och 7-4, resultat som imponerar.
Här blir man ganska klara underdogs i matchen och de tycker jag är fel då laget håller en väldigt bra nivå, och det finns spets i spelare som Kaprizov och Zucarello.
Bjugstad och Dumba förväntas missa matchen.

Florida toppar conferencen då man spelat ihop 71 poäng på 48 matcher, och totalt sett har man vunnit 33 av matcherna.
Det är framförallt på hemmaplan man varit urstarka då man vunnit 23/26 matcher, och då har man även gjort hela 124 mål framåt.
På resande fot har man dock varit klart mänskligare då man vunnit 10/22 matcher, vilket inte ens är segrar i hälften, så jag tycker helt klart man blir för stora favoriter här.

Visst har man en väldigt bra trupp med en riktigt fin offensiv, men detta är en på förhand tuff uppgift man ställs inför, och jag tror hemmalaget kan ställa till med problem i matchen.
Juolevi, Nutivaara och Thornton saknas för laget.

Florida har haft det klart tuffare på resande fot än på hemmaplan under säsongen och att man ska vara klara favoriter i matchen håller jag inte alls med om då Minnesota tillhör ett av de bättre lagen i ligan, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Talbot (Unconfirmed) - Bobrovsky (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip