I Xcel Energy Center jagar Minnesota ett trendbrott när NJ Devils gästar, och här tycker jag hemmalaget har bra segermöjligheter.

Minnesotas tre raka förluster efter Allstar-uppehållet är inget som skrämmer, speciellt inte förlusten mot bottenlaget Arizona.
De två övriga matcherna har dock varit mot Dallas och Vegas, ettan respektive tvåan i confernecen, så även om det blivit förluster så har motståndet varit av högsta klass.

Positivt inför denna matchen är att man precis som senast har fördel av hemmaplan och det är ett plus även om det blev förlust senast då man plockat sina flesta poäng på hemmais.
Ser man på tabelläget så är man högst inblandad i kampen om slutspelsplats, och även om det är en del matcher kvar så gäller det att börja vinna matcher.
Enbart Brodin är ett frågetecken inför matchen, så läget i truppen ser ljust ut.

NJ Devils fortsätter att imponera denna säsong och man ligger på en fin tredjeplats i conferencen, före lag som Toronto, Tampa Bay och NY Rangers.
Nu senast tog man sin tredje raka seger då Seattle besegrade med 3-1, och det var lagets powerplay som blev avgörande då två av målen kom i spelformen.
Man trivs även bra på resande fot då man vunnit hela 19/24 bortamatcher, vilket också betyder att man är ligans bästa bortalag sett till poängsnitt.

Det finns dock ett stort minus inför matchen då talangen Jack Hughes som toppar lagets poängliga på 67 poäng saknades senast och saknas även här. Visst har man Hamilton, Palat, Hischier och Bratt i laget, men man blir alldeles för hårt spelade då hemmalaget i grunden är ett starkt lag, och min känsla är att man kan få det tufft i matchen.
Utöver Hughes saknas Smith.

Fleury (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip