Xcel Energy Center bjuder på NHL-hockey när Minnesota tar emot NY Islanders natten mot onsdag, och här ska hemmalaget ses med goda segerchanser.

Minnesota såg ut att gå mot en förlust mot Columbus senast då man trots en bra insats hade 0-2 i baken inför den sista perioden. Man lyckades dock vända till seger där Kaprizov skickade in 3-2 i förlängningen, vilket också fullbordade ett hattrick, och man var det klart bättre laget i matchen.
Segern innebar att man tagit fem segrar på de sex senaste matcherna, och efter en lite tyngre period har spelet sett bättre ut.

Nu är det som senast hemmais och där trivs man klart bra. Ser man på truppen har man även hög kvalitet i Kaprizov, Zucarello, Boldy, Eriksson och Hartman för att nämna några, och då bara Brodin saknas är skadeläget bra.

NY Islanders har gått bra på slutet då man vunnit tre av sina fyra senaste matcher där man dessutom senast höll nollan mot Winnipeg, och detta med Barzal skadad, vilket imponerar klart mer. Man har dock haft Sorokin i ryggen som varit riktigt bra i kassen, och även om det är en klassmålvakt så kan han inte leverera toppmatchen är konstant.

Förutom Barzal har man Pageau, Clutterbuck och Wahlstrom på frånvarolistan och att en sådan som Simon Holmström fått spela i förstalinan med Lee och Horvat säger en hel del om den tunna bredden offensiven man har då skador stör, och jag har svårt att se att man skulle kunna ta en ny seger här mot tufft motstånd.

Jag håller Minnesota som det bättre laget i matchen och då man även har betydligt färre problem i truppen så ska segerchansen vara bra, och jag tror klart mest på hemmaseger i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365