Minnesota ska försök ta sig ur den dystra resultatraden när NY Islanders kommer och gästar, något som inte ska ses omöjligt.

Minnesotas facit de tio senaste matcherna är två segrar och även om det i flera matcher varit tufft motstånd är det givetvis inte ett godkänt facit.
Nu senast föll man med klara 0-6 mot Arizona hemma, och man lyckades inte få hål på Ingram trots 38 skott på mål.

Det finns dock positiva nyheter då borde Filip Gustavsson och Kirill Kaprizov vara tillbaka efter frånvaro, och att få tillbaka en av sina största stjärnor är såklart väldigt positivt.
När man även har namn som Boldy, Zucarello och Eriksson så finns det gott om kvalitet i laget, och här kan det vara dags att äntligen ta en seger.
Brodin, Letteri, Shaw och Spurgeon saknas.

Tveksam form även på gästerna

NY Islanders kommer från en 3-1 förlust där man länge såg ut att hålla nollan, men med bara 4.52 kvar av matchen släpper man tre mål, något som också var den femte förlusten på de sju senaste.
Bortaplan här känns inte heller som något fördel även om man har ett godkänt facit på bortais.

Man sitter inte på samma offensiva kvalitet som hemmalaget även om spelare som Barzal, Lee och Horvat finns, och mot ett hungrigt hemmalag tror jag att risken för en ny förlust är stor.
Bortuzzo, Cizikas, Varlamov och Pulock saknas.

Minnesota håller jag som det bättre laget i grunden och med nyckelspelare tillbaka på slutet tror jag man visar sig starkast, och jag går på hemmaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip