Minnesota och St Louis ska göra upp i en match där jag väljer att ta ställning, häng med!

Minnesota kommer från två raka bortasegrar där man senast slog Edmonton med 3-5. Det ska dock nämnas att hemmalaget saknade stjärnan Connor McDavid samt Neal och Klefbom för att nämna några. Den stora segeraktören var Spurgeon som tryckte in tre mål från sin backplats, och det är väldigt sällan man får se ett hattrick från en back.
Nu ska man vända hemåt och spela i Xcel Energy Center och där har man spelat bra denna säsongen då ma vunnit 17/31 matcher. Det har dock gått aningen knackigare på slutet då man bara vunnit två av sina fem senaste hemmamatcher, och här ställs man mot ett riktigt bra motstånd.
På skadelistan finns Kunin och Soucy.

St Louis har haft en ganska tung period för ett tag sedan då man bara vann två av sina tolv matcher. Nu har dock spelet sett klart mycket bättre ut på slutet, och man har då vunnit tre raka matcher. I två av dessa segrar har man också hållit nollan, så defensiven ser klart stabilare ut.
Senast slog man ett starkt Dallas på bortaplan med 1-5 i en match man bara släppte till 19 skott, och det såg riktigt bra ut.
Plus till denna matchen är att backstjärnan Pietrangelo är tillbaka i spel efter att ha saknats senast.
Nu är det återigen bortaplan som gäller och där har man inte varit lika bra som på hemmaplan, men då man har formen på topp så känns man helt klart hetast till segern i matchen.
Skador finns fortsatt på Tarasenko, Bozak och Bouwmeester.

Här tycker jag St Louis känns klart hetast då man visat upp ett bra spel på slutet, och jag väljer att gå på bortaseger här.

Dubnyk (Confirmed) - Binnington (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip