Natten till torsdag bjuder på en fin match i NHL när Minnesota tar emot Tampa Bay, och här tror jag hemmafördelen väger tungt.

Minnesota kommer från en 2-5 seger borta mot St Louis där Ryan Hartman var en av matchvinnarna då han stod för två mål i matchen, och överlag gjorde man en stabil insats.
På slutet har man sett formstarka ut då man tagit åtta segrar på de tio senaste matcherna, vilket betyder att man även är det formstarkaste laget i conferencen.

Nu väntar match mot tuffare motstånd än senast men samtidigt har man haft spelledigt i fyra dagar, så man lär komma förberedda till matchen.
I laget finns det även en fin bredd med namn som Zucarello, Kaprizov, Boldy, Hartman och Eriksson i truppen, så man tillhör ett av de bättre lagen i ligan, och mot ett förmodat slitet Tampa Bay bör man kunna följa upp med en ny seger.
Duhaime saknas i matchen.

Tampa Bay är b2b här då man spelade match mot Chicago natten till onsdag, en match man vann med klara 1-4. I matchen ställde man Elliott i kassen vilket betyder att Vasilevski förväntas vakta buren här, vilket är ett klart plus för laget då han tillhör en av ligans bästa målvakter.

Här väntar dock en ny bortamatch och borta har man inte varit alls lika framgångsrika som på hemmais då bara 18 av 49 poäng kommit på resande fot, och totalt sett har det blivit nio segrar.
Visst har man kvalitet i spelare som Hedman, Point och Kucherov för att fälla Minnesota här, men med tanke på att man är b2b så är känslan att man blir lite väl hårt betrodda här.
Balcers saknas för laget.

Minnesota är ett av ligans topplag och då man haft spelledigt några dagar samtidigt som gästerna gör sina bästa matcher på hemmaplan samt är b2b så talar det mesta för hemmaseger i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip