Minnesota Wild - Carolina Hurricanes

Goalies: Dubnyk (probable) vs Ward (probable)

Minnesota Wild, laget som dominerade runt jul har efter att man blivit slutspelsklara verkligen tränat ner sig. Jag vet inte hur hårt Bruce Boudreau har kört med grabbarna, men Wild har sista tre veckorna inte sett sig lika. Laget har endast vunnit 3 av de 7 senaste matcherna, men de var ett tag man endast hade vunnit 1/10 senaste. Senast ryckte man upp sig hemma mot usla Colorado Avalanche där man vann med hela 5-2. Inga konstigheter då Avs helt enkelt är usla. Dock ser jag att laget måste börja hitta formen nu när slutspelet början närma sig med stormsteg.

Carolina Hurricanes är ett av lagen som fortfarande krigar om en plats i slutspelet. Canes är 8 poäng upp till sista Wild Card-platsen med 4 matcher kvar att spela, med andra ord är det mer eller mindre kört, om nu inget osannolikt skulle hända. Dock är Canes ett lag som krigar varje natt och man kommer inte vika sig förrän det är över. Två raka förluster har Canes vilket mer eller mindre kostade deras slutspelsplats, men jag tror man kommer till natten match och kommer göra en kämparinsats. Senast föll man med 3-2 mot Pittsburgh Penguins i en jämn match där jag tyckte man var aningen bättre. Dock fick man ingen utdelning trots att man vann skotten med 35-26.

I natt gästar Canes detta Wild som alltså behöver hitta formen inför slutspelet. Canes krigar för en plats, men är mer eller mindre borträknade. Jag tänker att det kommer bli en grisig match där Wild måste fokusera på att sätta D, då det kommer bli nyckeln i slutspelet, samtidigt som Canes vill trycka på. U5.5 mål känns väldigt bra här då vi har två stabila målvakter och två lag som har mycket på spel.


Jag kommer alltså spela


Minnesota Wild - Carolina Hurricanes U5.5 mål @ 1.769 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip