Två omgångar kvar i grundserien för Minnesota och Winnipeg, och här har gästerna klart mest att spela om.

Minnesota går en kamp med Colorado och Dallas om att sluta i topp i sin divison, och just nu är man två poäng bakom Colorado som dessutom har en match mindre spelad, så även om man har chansen så tror jag inte man når hela vägen.

Nu senast tog man sin andra raka seger när man slog Chicago med 2-4, en seger som dock satt riktigt långt inne då man låg under med 2-1 med sex minuter kvar att spela.
Spelmässigt var man inte heller särskilt bra då Chicago skapade klart flest lägen.
Man vilade även tunga pjäser som Kaprizov, Zucarello, Dumba, Brodin och Spurgeon och det är oklart om de spelar här. Det indikerar dock att man kanske inte satsar allt för att vinna divisionen utan vill ha spelare fräscha till slutspelet, vilket gynnar gästerna. I övrigt är Eriksson, Shaw och Sundqvist skadade.

Winnipeg kan säkra slutspel

Winnipeg tog en viktig seger senast när man besegrade San José med 6-2, vilket gör att man fortsatt har grepp om den sista wild-card platsen till slutspelet. Just nu är man tre poäng före Nashville som jagar bakom med två matcher kvar att spela, och med tanke på att man har Colorado borta i sista matchen så kan detta visa sig bli en oerhört viktig match även om det ser bra ut.

Man har få tveksamheter i truppen då bara Perfetti och Gagner förväntas saknas, och kollar man på truppen så finns det riktigt bra kvalitet i namn som Scheifele, Morrissey, Ehlers och Connor för att bara nämna några, så man ska inte räknas bort här, och jag tror man kan störa Minnesota med tanke på att man definitivt vill säkra en slutspelsplats här.

Fleury (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip