Tabellettan Modo tar emot ett AIK som gjort allt annat än imponerat hittills, och här ska man vara numret större.

Modo fick se sig besegrade av Karlskoga senast med 1-2 på straffar i en jämn match som kunde sluta hur som helst.
Trots förlusten har man gjort en väldigt stark säsongsinledning, och förutom att man toppar tabellen så har man även tagit flest poäng av samtliga lag på hemmais, vilket indikerar att man trivs på hemmais.

Spelare som Woods, Aagaard och Marenis fick kliva av isen utan att hamna i poängprotokollet senast så de lär vara rejält revanschsugna här, och ser man på den förstnämnda så har han gjort tolv poäng.
Utöver dem så har man hög kvalitet i Bernhardt, Näsen, Dickinson och Sveningsson, så spets finns det gott om, och jag har svårt att se att man skulle bränna denna matchen mot ett svagt AIK.

AIK ligger på en blygsam trettondeplats, vilket betyder att man är nästjumbo, och hittills har det bara blivit segrar i tre av åtta matcher.
I de två senaste har man inte alls sett bra ut då man förlorat mot Almtuna med 3-6 och Björklöven med 5-2, så defensivt har man läckt rejält, och nu möter man ett Modo som gjort klart flest mål i ligan.

I laget har man storstjärnan Richard Gynge, en spelare som ska producera mål och poäng. Hittills har det dock bara blivit sex poäng, vilket är alldeles för svagt för en spelare i hans kaliber. Istället har unge Dalibor Dvorsky klivit fram och gjort fem poäng på sex matcher, vilket är starka papper för en 17-åring. Han saknas dock, vilket är ett stort avbräck.
Nu är det precis som senast bortamatch och på resande fot har det bara blivit en seger på fem försök. Visserligen kom den mot just Modo, men det är knappast en bedrift man lyckas upprepa.

Modo tappade poäng mot Karlskoga på hemmaplan senast, ett lag som dock visat klart mer än gästande AIK som sett otroligt bleka ut hittills, och här tror jag hemmalaget studsar tillbaka på vinnarspåret.

Speltips: 1 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip