Hockeyallsvenskan bjuder på sex matcher under onsdagen, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Modo och Almtuna.

Modo ligger på plats tio i tabellen där 14 lag spelar. Inför säsongen var man topptippade och man har ett av ligans bästa lag, men hur kommer det sig då att man ligger där man gör?
Dels för att man mött bra motstånd i flera matcher samtidigt som det bara gått sju omgångar, så det är relativt tight i tabellen. Det som dock är den största orsaken är bortaspelet. Man är seriens sämsta bortalag med en inspelad poäng efter fyra matcher, och det är katastrofalt. Nu är det dock hemmaplan som gäller, och där har man istället visat sig vara riktigt bra där man spelat in sju poäng på tre matcher, och visat upp ett riktigt bra offensivt spel.

Almtuna kommer från en 2-4 förlust mot Karlskrona och man ligger sist i tabellen. Man var bottentippade inför säsongen och man har bara vunnit en match av de sju man spelat hittills. Mårtensson får dra tunga tunga lass i lagets offensiv, och utöver honom är det Liljendahl och Haag som bidrar.
I övrigt ser bredden i truppen inte bra ut och man lär ha en jobbig säsong att se fram emot.

Med tanke på hur starka Modo visat sig vara på hemmaplan denna säsongen så tror jag inte Almtuna har något att komma med här, och jag räknar med en bekväm seger för hemmalaget.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip