SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Modo ställs mot Almtuna under lördagen, och här har jag hittat ett intressant spel.

Modo är ett av lagen som är tippade att sluta i toppen av tabellen, men hittills har man sett allt annat än bra ut.

Man har spelet en match i serien, och det slutade med en 2-5 förlust mot Vita Hästen.
Efter en mållös förstaperiod så rasslade det till ordentligt för gästerna då de gjorde fyra mål i den andra perioden, och man gick in i sista perioden med en klar ledning.
I den tredje perioden ryckte dock Modo upp sig en del, men det räckte inte hela vägen.
Innan dess så spelade man SCA-cupen, och där såg man inte heller bra ut i spelet.

Truppmässigt så ser man intressanta ut och trots att man förlorat otroligt tunga namn i Tambellini, Johnson och Karlkvist så har man ett lag som ska bära en bra bit denna säsongen.

Almtuna har redan hunnit med att spela fyra matcher i serien, och det har slutat med två segrar och två förluster.
Senast så blev det seger borta mot ett på pappret starkt Södertälje, och siffrorna skrevs till 2-4.

Just offensivt har man levererats bra hittills då man på de fyra matcherna gjort 14 mål. Bakåt finns det dock klart mer att önska, och man har släppt in lika många mål.
Nu möter man ett Modo som lär spela bättre än senast, och då lär man få en del problem i egen zon.

Modo bör komma ut klart bättre i denna matchen och man kommer skapa en hel del lägen framåt. Samtidigt har Almtuna sett bra ut offensivt, och här tror jag vi får se en målrik match, något som gör att jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u till 2.05 hos bet365 // TT