Hockeyallsvenska finalen ska nu in i andra matchen, och här har Björklöven revansch att utkräva efter den svidande förlusten på hemmaplan senast.
Matchen kommer även spelas med tomma läktare, vilket gör att hemmastödet uteblir, och det är något som bör vara mer gynnsamt för gästande Björklöven.

Modo vann det första mötet med 3-4 i en match som blev väldigt lång. Man avgjorde först i den femte perioden, så det var en hel del trötta ben, vilket är förståeligt.
Man förlorade skotten med klara 57-39, men Bartosak gjorde en magisk match i kassen och räddade 54 av dessa skotten, så har var högst bidragande till segern.
Nu vänder man hemåt och ska försöka skaffa sig 2-0 i matcher, men man kommer möte ett desperat bortalag som kommer göra allt man kan för att kvittera matchserien.
Man saknar Kom Rosdahl inför denna matchen, och det är ett minus då man ha grym spets i laget, men bredden tycker jag är bättre hos Björklöven.

Björklöven sköt som sagt väldigt mycket senast men hade svårt att få in pucken. Samtliga tre mål kom i powerplay, så det är skönt att man levererar i den spelformen.
Nu är dock läget helt annorlunda och det är Modo som sitter i förarsätet, och vinner man inte här så ser läget oerhört tufft ut.
Jag tycker dock man har en bättre bredd än vad hemmalaget har, och samtidigt var man seriens bästa bortalag i grundserien, så man har visat att man även hanterar att spela på bortaplan.
Nu kommer även en efterlängtad Crandall tillbaka efter avstängning, och han kommer bli viktig framöver då han tillhör lagets bästa offensiva spelare, så det är ett klart plus här.

Inför denna matchen har vi nya förutsättningar då hemmalaget saknar Rosdahl samtidigt som gästerna får tillbaka Crandall, och med tanke på det så tycker jag gästerna ska ses med chans att kvittera matchserien, och jag väljer således att gå på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip