Onsdagskvällen bjuder på match mellan Modo och Björklöven, och här tror jag på en riktigt underhållande match.

Modo har spelat tre matcher hittills där det blivit förluster med 1-5, 1-7 och 3-1, så trots försäsong så har man inte gjort några bättre resultat.
Man ska dock tänka på att matcherna spelats mot Timrå, Luleå och Skellefteå vilket betyder enbart SHL motstånd, och här möter man ett lag i sin egna serie.

I laget har det även hänt en hel del från förra säsongen, och det är inte konstigt att det tar ett tag att spela ihop nya spelare.
Till denna säsongen har man hämtat in Nässen, Wahlberg och Modigs som samtliga anslutit från Oskarshamn.
Framåt har man även plockat in kanadensarna Woods, MacMaster och Vigneault, och det ska bli intressant att se vad de kan uträtta i laget framöver.
I denna matchen bör man dock kunna uträtta mer offensivt än i tidigare matcher då man varken ställs mot Luleå eller Skellefteå.

Björklöven har precis som hemmalaget mött Luleå, Skellefteå och Timrå hittills där det har blivit tre förluster och en seger, och segern togs mot Timrå med 5-3.
Förlusterna har skrivits till 0-9, 5-2 och 3-2, så defensivt har man precis som hemmalaget inte glänst.

Truppen håller en bra nivå då man inför denna säsongen plockat in backarna Vainio, Nösterbo samt offensiva spelare i Fitzgerald, Girard och Christopher Bengtsson.
Man har även behållt spelare som Liss, Hutchings, Wiklund och Possler, så man ser även denna säsong starka ut, och här bör man kunna skapa en hel del då motståndet är svagare än de tidigare matcherna.

Både Modo och Björklöven har släppt in en hel del mål i matcherna man gjort under försäsongen, och nu när man ställs mot varandra i en inte alls för viktig match så tror jag att vi får se en underhållande hockey med mycket målchanser, något som gör att jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip