Modo och Björklöven ska göra upp för andra gången i denna semifinalserie där hemmalaget vann den första matchen, och här tror jag på repris.

Modo tog sig vidare från kvartsfinalen genom att slå ut Kristianstad med 4-2 i matcher, och överlag var man det bättre laget i matchserien.
I det första mötet i semifinalen mot Björklöven tog man en fin 4-1 seger är målvakten Williamsson räddade 29/30 skott, och han såg stabil ut.
Den matchen spelades hemma i Hägglunds Arena och här väntar en ny match på hemmaplan, och ser man på mötena mellan lagen under grundserien och slutspelet så har samtliga slutat med just hemmaseger.

Under säsongen har man visat sig starka på just hemmais då man i grundserien var ligans bästa lag, och totalt vann man 24/26 matcher på hemmaplan.
Inför denna matchen har man även vunnit nio av de tio senaste hemmamatcherna, och då man trivs på hemmais samtidigt som truppen både håller en bra spets och bredd så bör man kunna nypa en ny seger inför hemmapubliken.

Björklöven slog ut Västerås med 4-1 i matcher där flera av matcherna var tighta målmässigt, men man tog man sig vidare klart rättvist.
I det första mötet mot Modo i semifinalen åkte man på stryk, och att åka möta Modo på bortais är ingen enkel uppgift.
Här väntar en ny bortamatch och visst har man varit ett av det bästa laget på resande fot under säsongen, men under säsongen har man haft det tufft mot Modo på bortais.

I truppen finns det flera bra spelare som Hutchings, Perron, Gropp, Ottosson och Fitzgerald och man tillhör ett av de bättre lagen i ligan.
Liss har dock saknats på slutet och det är ett tufft avbräck offensivt, och mot ett hemmastarkt Modo bör man återigen få det tufft.

Modo är urstarka på hemmais då man bland annat var det bästa laget i grundserien där man bara förlorade två av 26 matcher, vilket är riktigt imponerade siffror, och då det även här väntas hemmamatch så tror jag att man återigen visar sig bäst, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip