Match två i den hockeyallsvenska finalen väntar mellan Modo och Djurgården, och här ska hemmaplansfördelen väga tungt.

Den första matchen vann Modo efter förlängning där Sebastian Ohlsson blev stor hjälte då han avgjorde matchen, och 1-0 i matcher bör ha gett ett visst lugn.
Nu kliver man återigen ut för match hemma i Hägglunds Arena, en arena gästande lag haft stora bekymmer med under säsongen då man tog flest poäng av samtliga lag i grundserien.

Modo har dessutom precis som gästerna ett grymt stark lag med namn som Bernhardt och Näsen bakåt och Woods, Dickinson och Halloran framåt, spelare som samtliga hamnade utanför poängprotokollet senast, och efter segern i första matchen tror jag en del press släppte och man kliver inte som befogade favoriter.

Modo borta ingen enkel uppgift

Djurgården har under säsongen både varit sågade och ifrågasatta då grundserien inte var någon höjdare, och man förväntade sig mer än en fjärdeplats i tabellen. I slutspelet har man dock höjt sig då man både skickat ut Karlskoga och Björklöven på vägen till finalen, och det med 4-0 och 4-2 i matcher.
Nu senast mot Modo var det absolut ingen dålig prestation man gjorde och det krävdes förlängning för att avgöra matchen, och där var Modo starkast.

Efter matchen klev både tränare Garpenlöv och sportchefen K-G Stoppel ut och sågade domarna, vilket kändes aningen desperat, och nu väntar en ny tuff match på bortais, en uppgift som inte är helt enkel med tanke på att man fortsatt har målvaktsproblem i truppen.

Modo lär ha fått en del självförtroende med sig efter segern senast och då man även trivs riktigt bra hemma så ska man ses med goda chanser att bärga en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip