Ojoj vilken hockeyfest vi bjuds på under söndagen när Modo och Djurgården gör upp i en direkt avgörande match om vilket lag som tar sig till SHL. Lyckas Modo slarva bort matchserien eller kliver
Djurgården ut och vänder ett 3-1 underläge i matcher? Svaret får vi imorgon.

Modo såg länge ut att ha spelat till sig en SHL-plats i förra matchen då man med bara 1.46 kvar att spela hade en 1-2 ledning. Efter ett tveksamt defensivt agerande släppte man dock in en kvittering, och efter en styrning i förlängningen var nederlaget ett faktum.
Nu gäller det att ladda om rejält efter två raka förluster, framförallt mentalt.

Ser man pä truppen så besitter den hög kvalitet precis som gästernas och hittills har det varit tighta matcher då fyra av matcherna gått till förlängning. Nu tror jag dock man visar moral och kliver ut och visar att man ska ha den där SHL-platsen inför hemmapubliken då man under säsongen varit starka pä hemmais.

Räcker Djurgården hela vägen?

Djurgården säg uträknade ut när man förlorade den fjärde matchen och Modo skaffade sig 3-1 i matcher. Man har dock kommit tillbaka med dubbla segrar och visst satt segern senast hårt inne, och utan Myrenbergs spel hade säsongen absolut kunnat vara över.

Med de dubbla segrarna lär man komma in med gott självförtroende till matchen, och med namn som Klasen, Kruger och Lekkerimäki i spetsen har man helt klart trupp nog att ta en ny seger.
Att matchen avgörs i Hägglunds Arena känns dock inte som någon fördel även om man presterat bra på resande fot i slutspelet, och för lagets del tror jag dessvärre man får det tufft här.

Modo har tappat sitt grepp om matchserien men man får spela den avgörande sjunde matchen på hemmais, något jag tror är en klar fördel, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip