Söndagens enda match i hockeyallsvenskan bjuder Modo och Karlskoga på, och här tror jag att hemmalaget tar revansch på gästerna.

Modo kommer från en 4-3 seger på hemmaplan mot Vita Hästen där man hade 4-0 efter den första perioden, och man kunde studsa tillbaka efter förlusten mot Karlskoga i matchen innan.

På hemmais i Hägglunds Arena har man varit riktigt bra under säsongen då man vunnit åtta av nio matcher. Man har även tagit sex raka segrar på hemmaplan inför denna matchen, så det är inte enkelt att komma och möta Modo i sin egen borg, något jag tror man visar här.

Karlskoga har efter en sämre period tagit fyra raka segrar där man slagit AIK, Södertälje, Modo och Mora, så man har varit bra på slutet.
I de två senaste matcherna har man även hållit nollan, men känslan är att man knappat lyckas hålla en tredje raka nolla.

Man är ligans bästa bortalag då man vunnit åtta av sina elva matcher, vilket är ett riktigt bra facit.
Nu är det dock en tuff bortamatch mot ett revanschsuget hemmalag, och trots att man håller en bra nivå så tror jag att man får sin segersvit bruten här.

Modo är urstarka på hemmaplan och trots att man ställs mot tufft motstånd här så tror jag att man visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT