Serieledande Modo tar emot Karlskoga under onsdagskvällen, och här talar både form och klass för hemmaseger.

Modo har sett väldigt starka ut inledningsvis då man tagit 19 av 24 möjliga poäng. Det har totalt blivit sex segrar på åtta matcher och endast en match har förlorats på ordinarie tid, och den kom borta i en tuff match mot Björklöven.
Man kommer till matchen med en seger mot Kristianstad där det blev 3-2, men sett till matchbilden skapade man tillräckligt med lägen för att ta en större seger.

Man har visat upp en ruskigt bra offensiv då man gjort 35 mål hittills, vilket är klart flest i ligan. Med offensivt skickliga backar som Bernhardt och Näsen samt forwards som Dickinson, Woods, Aagaard och Marenis i laget så är det inte konstigt man är giftiga framåt, och här får gästerna verkligen se upp.

Karlskoga ligger på en sjundeplats i tabellen men det är tidigt på säsongen och det är extremt tight då en seger gör att man kan klättra en hel del.
Man kommer från en tyngre period då man förlorade tre raka matcher, något man dock lyckades bryta senast när man vann med 4-2 mot Almtuna.
Nu väntar dock spel på bortais och trots bortaseger mot Björklöven så har man även gjort sämre matcher med förluster mot Tingsryd och Södertälje, vilket inte imponerar.

Senast fick man tillbaka namnkunniga spelare i Collberg och Lilja, vilket är viktigt för offensiven. Man har dock inte sett lika bra ut defensivt som man är van vid, och med tanke på hemmalagets ruggiga offensiv så kan det bli en tuff afton för laget.

Modo trivs väldigt bra hemma i Hägglunds Arena och då formen är klart bättre än Karlskogas så är känslan att man bör kunna lösa sin tredje raka seger, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u.
This is the stats tab
This is the post tip