Slutspelsserien går in i andra omgången och för vissa lag börjar förstaplatsen redan rinna ut i sanden, där tex hemmalaget sitter i just denna sitsen.

Modo förlorade öppningsmatchen med 2-0 borta mot Karlskoga och kammade noll. Man gick även in i denna serie med noll poäng, och redan nu är man fem poäng efter Leksand. Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att läget är kritiskt och vinner man inte här så är det godnatt. Jag tror även att man kommer gå ut stenhårt då tränaren Björn Hellkvist säger att man inte har något att förlora, vilket jag såklart håller med om.
Man kommer gasa på så hårt det bara går, och jag är inte främmande för attt man plockar målvakten rätt tidigt om det krävs, för vinna är ett måste.

Karlskrona fick med sig två poäng från matchen mot Västervik och man är ändå med i racet, men skulle Leksand ta och vinna ikväll så krävs seger för att man inte ska halka efter, och jag tror Leksand kommer plocka tre poäng ikväll. Så vi kommer få se två lag som kommer göra allt för att plocka de tre poängen som krävs och jag räknar med att det kommer svänga rejält i matchen.
Ett litet frågetecken om Hannes Johansson ska spela eller inte, men mellan raderna så låter det som han kommer till spel.

Samtliga fyra möten lagen emellan har slutat med över 4,5 mål denna säsong, och med förutsättningarna i denna match så finns det ingen anledning att tro på något annat även i denna match.

Speltips: över 4,5 mål och jag investerar 3u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip