Två matcher i hockeyallsvenskan ska avverkas under måndagen, och här riktar vi blickarna mot Fjällräven Center där Modo ställs mot Karlskrona.

Modo har inte fått den inledningen på säsongen som man förväntat sig då man bara tagit en seger på fyra matcher, men nu är det hemmaplan och nu är det dags att visa att man är det bättre laget.
Senast blev det en storförlust mot Södertälje med klara 6-2. Hemmalaget var otroligt effektiva i powerplay där fyra av de sex målen kom till, och klyschan ”i utvisningsbåset vinner man inga matcher” stämde verkligen i matchen.
Innan dess så vann man med klara 7-1 hemma mot Mora och imponerade.

Karlskrona har öppnat serien med två segrar och två förluster där just förlusterna kommit mot de bättre lagen i serien. Nu möter man även här ett lag som ska vara med och slåss i toppen, och att det är på bortaplan hjälper knappast.
Senast blev det en 2-4 förlust hemma mot Timrå efter att man varit med länge i matchen. Timrå gjorde 2-3 målet med bara 1.28 kvar av matchen, och det var en rejäl käftsmäll för hemmalaget.

Det är klar skillnad truppmässigt mellan lagen, och drar inte Modo på sig massa utvisningar så ska segerchansen vara mycket god, och jag tar ställning för hemmalaget.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip