Ett urstarkt hemmalaget i form av Modo tar emot Kristianstad under onsdagen, och här bör hemmalaget ha goda chanser till seger.

Modo kommer närmast från en 4-1 förlust mot AIK, ett lag som slåss om en topp-6 plats, och de har även formen på topp då de vunnit 6/7 senaste matcherna, så det är absolut inget att skämmas för.
Man ligger fortsatt på en andraplats i tabellen och ser man till matcherna innan nederlaget så hade man tre raka segrar.

Nu är det hemmamatch som gäller och där har man varit fruktansvärt bra då man vunnit 21/23 matcher, och enbart en bra bra match har man förlorat under ordinarie tid.
Truppen är även den en av ligans klart bästa då spelare som Woods, Vigneault och Aagaard finns i laget, så det finns fin spets, och hemma mot ett formsvagt Kristianstad bör man kunna vinna.

Kristianstad har varit en rejält positivt överraskning under säsongen då man spelat riktigt bra, och just nu ligger man på en femteplats.
Nu senast tog man en skön seger med 4-0 mot Troja/Ljungby, en seger man dock inte ska dra för stora växlar av då man trots allt mötte jumbon i ligan.

Efter årsskiftet har man varit ett av ligans svagaste lag då man bara vunnit två av de tio senaste matcherna, så det verkar helt klart som man tappat en hel del.
Kontos, Cheek och Sideroff är spelare som varit väldigt bra under säsongen då man stått för en hel del poäng, så det finns några skickliga spelare i laget.
Man är dock i grunden ett svagare lag än Modo, och då även formen är svag så bör man få problem.

Modo har bättre trupp samt bättre form än gästande Kristianstad och då man även har fördel av hemmaplan där man trivs otroligt bra så är det mycket som talar för en hemmaseger, och jag väljer att gå på Modo i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip