Tabellettan Modo tar emot Kristianstad under onsdagen, och här är en bekväm hemmaseger att vänta.

Modo har gått lite tyngre på slutet efter sina 16 raka segrar, och ser man på de tio senaste har det blivit fem segrar.
Spelet har inte sett lika bra ut, men ser man på förlusterna så har alla varit tuffa matcher med undantag för Östersund, och nu möter man ett klart överkomligt motstånd.

I laget finns det hög klass och under säsongen har man fått in Halloran, Vela och Brickley, och i den sistnämnda finns det klart mer att ta av. Utöver dem har man Niederbach, Aagaard, Bernhardt och Woods för att nämna några, och här ska man vara numret större än gästerna.

Kristianstad har varvat segrar med förluster på slutet och de tio senaste matcherna har slutat med fyra segrar. Nu senast hade man 2-2 mot Vita Hästen med drygt fem minuter kvar att spela, men tillslut blev det förlust med 2-4, och det mot ett av ligans svagare lag.
Med den förlusten halkade man ner på en elfteplats, vilket gör att man hamnade utanför slutspelsplats, och nu är motståndet klart tuffare.

Truppen har en del bra spelare i bland annat målvakten Larsson samt Kopacka, Ainali, Pistek och Netterberg. Jämför man med hemmalagets trupp så har man dock varken samma spets eller bredd, vilket också syns på tabellen, och här bör man väga alldeles för lätt.

Modo är klasser bättre än Kristianstad och då man även trivs ypperligt på hemmais så ska man ha goda chanser att vinna, och jag tror att man vinner matchen bekvämt.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip