Modo gästas här av Mora, två lag som möttes i slutet av augusti, och utfallet blir väl samma som då?

Modo har öppnat säsongen med två raka förluster. Båda förlusterna har kommit efter förlängning, och som topptippade så kräver man mer.
Björklöven borta senast var en tuff match på förhand, och den blev jämn. Men den 0-2 ledningen som Modo hade skaffat sig inför tredje åts upp då man förlorade sista perioden med 2-0. Man har fortfarande ett lag som ska tillhöra toppen av tabellen, och nu när man vänder hemåt så bör man vara otroligt sugna på första segern, och den tror jag kommer på ordinarie tid. Man spelade även en match i SCA-cupen mot Mora innan säsongen började, och där vann man med 5-2.

Mora är tippade i mitten av tabellen, och det håller jag med om. Defensiven ser bra ut men offensivt så tycker jag inte man har spelare nog för att ösa in mål. De två matcherna man spelat hittills har slutat 1-2 efter att man avgjort i förlängning, samt en 0-1 förlust hemma mot Karlskrona efter ett sent avgörande.
Nu möter man ett skickligt Modo och då måste man få in en del puckar då jag inte tre det räcker med att förlita sig på defensiven.

Jag väljer att gå på hemmalaget här och hoppas man visar vilja att ta sin första seger i serien.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson // TT

This is the stats tab
This is the post tip