Onsdagen bjuder på sex matcher i hockeyallsvenskan, och jag riktar blickarna mot matchen mellan Modo och Mora.

Modo förlorade toppmötet mot Björklöven senast då man förlorade med 4-3 efter straffar. Formen är svag med bara en seger de fem senaste matcherna, och detta har gjort att man halkat efter lite i toppen.
Nu får man återvända till Fjällräven Center och där står man för sina klart bästa framträdanden, och här lär det inte bli något undantag.
Man har ett bra lag som ska tillhöra toppen och defensivt är man klart vassare på hemmaplan, och här bör man kunna ha kontroll på matchen mot ett svagt bortalag.

Mora kommer från seger hemma med 3-2 då man slog Karlskrona efter förlängning. Man har tagit några segrar på slutet, men det har varit mot klart svagare motstånd än i denna match. Offensivt så öser man inte heller in mål, och det är bara AIK som gjort färre mål i serien hittills.
Gazley, Harris och Ranford är spelare som man plockat in under säsongens gång då man vill få igång offensiven. Jag är dock inte helt övertygad hittills och bredden i offensiven finns inte där.
Man har Persson som skjutit 14 mål hittills och Ljunggren som gjort mycket poäng. Dessa spelare är vassa offensivt, men här bör hemmalaget kunna matcha mot just dessa spelare och stänga ner ytor.

Modo är det klart bättre laget och bör vinna, och får man stopp för gästerna förstalina så tror jag man har god chans att hålla nere siffrorna och ta en bekväm seger.

Speltips: Mora under 1,5 mål och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip