Dags för Modo och Mora att göra upp för andra gången på två dagar och här har hemmalaget revansch att utkräva, men jag är inte säker på att man lyckas.

Modo kommer från en förlust mot just Mora med 4-3 där de två sista målen kom i slutminuten av matchen, så det var aldrig riktigt nära då man även låg under med 3-0 efter två perioder.
Det positiva är att det nu är hemmamatch som gäller och där har man varit urstarka då man vunnit 19/21 matcher, och just nu är man ligans bästa hemmalag.

Man har en riktigt vass trupp med spelare som Vigneault, Woods, Bernhardt och Karlsson för att nämna. Tappet av Markus Modigs till Linköping var dock oerhört tungt då han var sylvass framåt, och även om det finns hög kvalitet i laget samtidigt som man trivs extremt bra på hemmais så tycker jag att man blir väl klara favoriter här.

Mora slog just Modo senast och det var lagets andra raka seger mot laget då man innan dess vann med 4-3 efter förlängning, och ser man till säsongen har man vunnit 2/3 möten.
Man ligger just nu på en åttondeplats i tabellen, och man har spelat ihop 60 poäng, precis som tabellsjuan AIK.

Man lär dock ha siktet inställt på en topp-6 placering och det är ingen omöjlighet då laget håller en bra nivå, och man kan absolut bättre än man visat hittills.
Persson, Ljunggren, Bergkvist, Lavoie, Carlsson och Wernblom är några av lagets skickliga spelare och då man också fått in Isak Rosen som stod för två poäng senast så har man breddat offensiven, och här tycker jag att man blir väldigt underskattade.

Mora har vunnit 2/3 matcher mot Modo under säsongen och även om Modo har fördel av hemmais här så tror jag att gästerna kan bita ifrån sig bra i matchen, och i mina ögon blir hemmalaget alldeles för klara favoriter.

Speltips: 2 hcp +1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip