Tabellettan Modo tar emot trean Mora under lördagskvällen, och här ska hemmalaget försöka studsa tillbaka efter förlusten senast.

Modo stod inför en tuff bortamatch under fredagen då man gästade tabelltvåan Björklöven, en match man förlorade med 3-0.
Trots siffrorna så skapade man en hel del lägen i matchen, men skärpan fanns inte där. Bland annat vann man skotten med 15-29, och mot ett lag av Björklövens kaliber är det starkt att bara släppa till 15 skott även om det nu blev förlust.
Nu väntar istället hemmamatch och det är ett klart plus även om man gör det bra även på resande fot, och just på hemmaplan har man vunnit 17/21 matcher.

Eftersom Gudlevskis stod senast så lutar det åt att Williamsson vaktar kassen här, vilket känns som ett minus. Man har dock ett urstark lag med namn som Näsen, Bernhardt, Woods, Vela och Halloran för att nämna några. Listan kan dock göras längre, och då det finns en del frågetecken hos bortalaget bör man ha goda segerchanser i matchen.

Mora har varit ett av lagen som verkligen imponerat under säsongen och en tredjeplats i tabellen var väl ingen man förväntade sig inför säsongen.
Senast på hemmais slog man Almtuna med 2-1 i en match som dock var rätt jämn, men ett bra målvaktsspel samt högre spets banade väg för segern.
Nu ställs man dock inför en klart tuffare uppgift där det dessutom väntar bortais, vilket är ett klart minus.

Man har dessutom fått klara sig utan både Ilestedt och kaptenen Ljunggren på slutet, två spelare som är med och leder offensiven, så där har man två oerhört tunga avbräck som hade behövs i en match som denna.

Modo är både mer kompletta och spetsigare som lag, något jag tror man visar här då man lär ha en stor revanschlusta efter förlusten senast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip