Dags för match mellan mellan ett MODO som hittat tillbaka till ett bättre spel mot Pantern som har det väldigt tufft på bortais. Jag tycker 2.60 på hemmalaget är lite väl högt hos Bethard och spelar det med en flatinsats.

MODO har haft en riktigt fin period den senaste månaden, på sina åtta senaste matcher har man tagit sex segrar och fått sig ett fint skjut i tabellen. MODO har precis varit på en bortaturné där det blev två stycken tvåpoängare så energin i laget borde vara på topp efter två segrar och nu när man äntligen får kliva in på hemmaisen igen. På hemmais har det i år gått tungt för MODO men den senaste tiden har spelet hemma ändå varit okej med bland annat en mycket fin seger mot Oskarshamn. Idag möter man ett svagt bortalag och ska ha mycket bättre chans till en vinst än vad oddsen visar. MODO är riktigt vassa i powerplay men oerhört svaga i BP så det blir riktigt viktigt att idag inte dra på sig onödiga utvisningar då ska man ha riktigt bra chans att vinna denna matchen, visst man möter ett bra Pantern, men oddset är alldeles för högt på MODO just nu.

Pantern är inne i en tveksam form, man har gjort några riktigt fina matcher den senaste tiden men även en hel del bottennapp. Speciellt har man varit svaga på bortais och det har man varit hela säsongen. Pantern ett ett av seriens sämsta lag på bortais och bör få det tufft mot ett MODO idag som varit bättre senaste månaden. Exakt som MODO så är Pantern riktigt bra i powerplay och svaga i boxplay. Det blir med andra ord oerhört viktigt idag att hålla sig från utvisningsbåset. MODO har sett över säsongen varit mer disciplinerade än Pantern på att dra på sig utvisningar så vi får hoppas att det fortsätter så även idag. Nej jag tycker bara oddset på MODO är alldeles för högt här.

Match: MODO - Pantern
Spel: MODO
Odds: 2.60
Insats: Flat
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip