Hallå!

Formen är god nu då de fyra senaste spelen har hittat in. Idag går vi för femte raka då MODO tar sig an Södertälje hemma i Fjällräven Center. En match där jag tycker att hemmalaget bör dra det längsta strået. Jag spelar därför MODO -1 (insatsen tillbaka vid uddamålsseger) till @1.93 hos Pinnacle med 3/5U.

MODO:
MODO har ett bra lag på papperet, åtminstone ett bra lag för att spela i HockeyAllsvenskan. Säsongen har väl börjat lite knackigt för MODO som har inlett med tre förluster samt två vinster i de fem inledande omgångarna. Man började bra med att nypa samtliga tre poäng mot Västerås borta med 4-1, men efter det åkte man på tre raka förluster. Hittills har man spelat två hemmafighter och förlorat båda dessa mot Pantern och Tingsryd. Självklart är detta inte okej för en sån "storklubb" som MODO att förlora de två inledande matcherna i HockeyAllsvenskan hemma. Idag borde det finnas en stor revanschlusta att ta första segern hemma. Förra säsongen i SHL var väl inte hemmaspelet bländade direkt. 10 vinster på deras 26 spelade hemmamatcher blev det och man slutade näst sist i serien, endast framför Karlskrona som var helt bedrövliga förra året. I playoffet mot Leksand var man i princip helt överlägsna och det är egentligen ett mirakel hur MODO inte spelar SHL denna säsong med om man tänker på hur sjukt vis MODO förlorade mot Leksand. Nu har resan tillbaka mot SHL börjat och ikväll spelar man en sjukt viktig match hemma mot Södertälje för att haka på de lagen som startat säsongen bra. Ikväll kommer även MODOs legendar Timander få sin tröja upphissad i taket innan matchen, detta kanske kan ge lite extra tändvätska?

Södertälje:
Södertälje inledde säsongen på bästa tänkbara sätt då man vann de två första matcherna, först mot slog man Tingsryd borta och efter det besegrade man AIK i det heta derbyt hemma! Efter det torskade man hemma mot Västervik för att sedan resa sig direkt mot Björklöven i en sanslöst underhållande match som slutade 5-6. Nu i den senaste matchen åkte man dock på en tung hemmatorsk mot Vita Hästen med 1-4. Det är alltså ett Södertälje med lite knackig form som kommer till dagens match. En intressant fakta inför kvällens match är att Södertälje vunnit alla deras bortamatcher denna säsong samtidigt som MODO förlorat sina två inledande matcher hemma. Statistik är dock till för att brytas så det ska den även göras ikväll hoppas jag! MODO i form mot Södertälje ur form. Jag tycker det MODO -1 till @1.93 är ett fullt godkänt odds att nypa.

Match: MODO-Södertälje
Spel: MODO -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.93
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Jag har även tagit ett enligt mig riktigt bra spel som finns på min twitter där jag investerat 4/5U inför morgondagens CHL. Om ni är intresserade så kika in på @SHLGrinder.

Stort lycka till vid rygg och tack för att du läst inlägget.

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip