Det vankas toppmöte i hockeyallsvenskan då Modo tar emot Södertälje hemma i Hägglunds Arena, och för hemmalagets del jagar man trettonde raka.

Modo har imponerat stort under säsongen och man toppar tabellen 16 poäng före jagande Södertälje och Djurgården.
Man har gjort klart mest mål framåt med sina 95 stycken samtidigt som man varit stabila bakåt.
Till denna matchen kommer man med tolv raka segrar, och man har vunnit tio stycken efter ordinarie tid, vilket talar en del om kvaliteten och formen laget har.

På hemmais har man förlorat två av sina elva spelade matcher, men man har fortsatt inte fått se sig besegrade på ordinarie tid, så man är starka på både hemma och bortais.
Ser man på truppen så håller den en hög nivå med backar som Bernhardt och Näsen som öser in poäng samt offensiva spelare som Adam Pettersson, Niederbach och Aagaard. På slutet har även viktiga Dickinson kommit tillbaka i spel.

Södertälje ligger på en andraplats i tabellen och man har överraskat klart positivt, iallafall på mig.
Nu senast tog man sin tredje raka seger då man nollade Östersund på hemmais där siffrorna skrevs till 4-0, så formen är bra.
Här väntar dock bortais efter två raka hemmasegrar och det känns som ett minus i matchen, speciellt med tanke på vilket lag man möter.

I truppen finns det spelare i bland annat Pasic och Liljegren som imponerat samtidigt som man på slutet fått Lucas Carlsson i spel.
Till denna matchen får man även tillbaka Sjöberg i spel, vilket är ett plus. Man kommer dock få klara sig utan stjärnan Linus Videll på grund av familjeskäl, ett avbräck som är blytungt då han är en av lagets viktigaste spelare. Även Patrick Newell saknas, så det är tunga avbräck i truppen, och känslan är att man trots sin fina säsong hittills väger för lätt.

Speltips: 1 och jag investerar 2u


This is the stats tab
This is the post tip