Full elitserieomgång i dag, trevligt. Hittar väl egentligen en hel del spelbart men nöjer mig med lir i Fjällräven och på ett Modo man normalt sett INTE håller i handen.

Modo var det klart bättre laget mot Djurgården senast om jag tolkat matchsammanfattningar rätt från den matchen. Ändå blev det bara en poäng och det är klart att det måste vara riktigt frustrerande för Ö-viks hockeykrigare.

Tycker nämligen att det finns en hel del kunnande i laget och Modo har, enligt mig, potential att klättra ett gäng placeringar när puckarna börjar studsa rätt. Det måste ju vända någon gång och efter fem (!) raka förluster ( två senaste visserligen efter OT/SO) är det väl alldeles perfekt att ta chansen mot Timrå.

Detta Timrå som jag dömt ut så många gånger kommer från en imponerande seger hemma mot Frölunda. En jämn match som kunde gått hur som helst och som kanske vägde över på grund av Timrås poängbehov. I övrigt anser jag fortfarande att laget är åt helvete för svagt. Visst kommer de lyckas sticka upp då och då, men sistaplatsen är de på för att stanna.

Stor respekt för Vampola och till viss del också Murley och Pikkarainen. Sen ska vi passa på att berömma Hedström som pissat på alla som dömde ut honom inför säsongen. I övrigt? Nattsvart.

I Modo är de två första linorna hyperfarliga och när det börjar blåsa medvind här... ja, då kommer det klättras. Sen väntar jag lite på att Fredric Andersson ( Södertälje förra sässen) ska få igång grejerna lite bättre. Tycker det var ett riktigt fynd Modo hittade där och kan bli en rejäl tillgång. Unge ungraren Janos Hari är en riktig trollgubbe/poängmakare som kommer bli bättre och bättre för varje match som går.

Modo saknar ju då tyvärr Dick Axelsson.

Timrå saknar "Gnagarn" Andersson.

Lite samma känsla för Modo i dag som jag hade för Rögle i fredags. Kort och gott att de bara vinner.

5-2?

//Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip