Vi bjuds på fredagsunderhållning i form av Modo som gästas av Tingsryd, och jag har min idé klar.

Modo kommer från en förlust med 2-0 mot Almtuna senast, och detta var lagets andra förlust på fyra matcher. Ska man vara orolig? Knappast.
Båda matcherna man förlorat har kommit på bortaplan, och kikar man in bortatabellen så ligger man sexa. Nu är det återigen hemmaplan och där har man varit ruskigt vassa. Man har plockat 31 poäng på sina elva hemmamatcher där den enda förlusten kom i hemmapremiären mot Västervik. Sedan dess så har man vunnit tio raka där man också snittar över fem mål per match offensivt, och det är inte så konstigt då man har spelare som Karlkvist, Johnsson och Tambellini i laget.

Tingsryd har gjort det bra hittills sett till spelarmaterialet. Man ligger sjua i tabellen och man kommer med fyra raka segrar i ryggen. Man har dock haft ett lätt spelschema med matcher mot Mora, Almtuna, AIK och Karlskrona. Nu blir det otroligt mycket tuffare då man ska möta ett revanschsuget Modo som är det starkaste hemmalaget i serien.
Anton Svensson leder lagets poängliga med 15 poäng, och kikar vi mot hemmalaget så har dem sju spelare som gjort fler poäng hittills.

I grunden skiljer det både i klass och spets, och med tanke på att Modo har hemmaplan här och lär vara rejält sugna på att studsa tillbaka på segerspåret igen så tror jag inte Tingsryd har något att sätta emot här. Man har även mött varandra en gång tidigare denna säsong och då vann Modo borta med 0-4.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip