Hemmastarka Modo ställs mot Tingsryd under onsdagen, och här är tror jag på en klar hemmaseger.

Modo har formen på topp då man till denna matchen vunnit fem raka matcher, och senast blev det seger mot Västerås med 5-1 där man efter en sämre förstaperiod ryckte ut sig.
Den segern togs på hemmaplan och just på hemmais har man varit urstarka denna säsongen då man vunnit elva av tolv matcher, vilket gör att man är ligans bästa hemmalag, och till denna matchen har man nio raka segrar i Hägglunds Arena.

Truppen håller en bra nivå då man har spelare som Modigs, Woods, Vigneault och Aagaard i laget, och nu när man ställs mot klart beskedligt motstånd så bör man kunna ta en bekväm seger och förlänga segersviten på hemmaplan.

Tingsryd förlorade sin senaste match då man mötte Södertälje på hemmaplan, och siffrorna skrevs till 1-5. Det var lagets andra raka förlust då man innan dess fick se sig besegrade av Vita Hästen, två rätt svaga lag, och här ställs man mot klart tuffare motstånd.
Merparten av segrarna har kommit på hemmais då man vunnit sex av elva matcher. Här är det dock bortaplan som gäller och där har man haft det klart tuffare då man endast vunnit två matcher på åtta försök, så det är ett klart minus.
Man saknar även backen Lindelöf som är skadad, och det är ett stort avbräck defensivt.

Laget har några spelare i Öhrn, Elvenes, Fladeby och McShane som håller en bra nivå. Men kikar man på truppen så är den inte särskilt bra, och då man ställs mot tufft motstånd så bör man få det svårt i matchen.

Modo är ett klart bättre lag än Tingsryd och då man även får spela på hemmaplan där man trivs väldigt bra så bör segerchansen vara god, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips; 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip