I Hägglunds Arena tar värdarna Modo emot Tingsryd, ett klart behändigt motstånd, och en klar seger är att vänta.

Efter en segersvit på fyra raka matcher där man bland annat slog Västerås med klara 1-7 och Mora med 2-1 så blev det en förlust mot Björklöven senast. Siffrorna skrevs till 5-1, och sett till chanserna man skapade så vann hemmalaget rättvist.
Till skillnad mot senast så spelar man nu på hemmais, vilket är ett klart plus.

Ser man på truppen så har man mängder med spelare som ligger högt upp i poängligan, däribland namn som Woods, Dickinson, Bernhardt och Näsen. Utöver dessa spelare så har man plockat in namn som Berg, Gudlevskis och Marenis inför säsongen, spelare som gjort det bra hittills, och här ska man vara klasser bättre än gästerna.

Tingsryd öppnade seriespelet med tre raka förluster trots ett rätt lätt spelschema, och förlusten med 5-1 mot Almtuna imponerade inte.
Därefter har det dock blivit två segrar i de tre senaste matcherna, så man har steppat upp.
Något som oroar är dock defensiven då man trots resultaten på slutet släppt in tolv mål på de tre senaste matcherna, något man knappast har råd med här mot ett spetsigt Modo.

Man har gjort en del nyförvärv inför säsongen, bland annat har man hämtat in Daniel Sylwander från just Modo samt Anton Gradin som sett bra ut inledningsvis med sex poäng på sex matcher.
Truppen är dock inte särskilt stark, och här bör man knappast ha något att hämta.

Tingsryd har plockat en del poäng på slutet men nu stöter man på ett av ligans bästa lag på bortais, en otroligt tuff uppgift, och jag tror hemmalaget visar klass och tar en bekväm seger.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip