Modo Hockey tar emot Troja/Ljungby på hemmais under onsdagskvällen och denna match bör hemmalaget ta hem tämligen komfortabelt.

Modo är i skrivandets stund tabelltvåa i HockeyAllsvenskan och noteras för 65 poäng på 32 matcher. Målskillnaden för hemmalaget är just nu 114-88 och på hemmais har Modo gått segrande ur tio av 16 under ordinarie speltid och här i Hägglunds Arena är deras målskillnad 70-35. Med 16 matcher spelade som hemmalag är Modo just nu seriens bästa hemmalag och här ställs de mot ett Troja/Ljunby som inte imponerar.

Troja/Ljungby har inte lirat hockey sedan 30 december i fjol. Det är över två veckor utan match och de avslutade fjolåret svagt. Först en 2-0-förlust på hemmais mot HV71 och därefter åkte de till Kristianstad och förlorade med blytunga 9-1. Gästerna är tabelljumbo och har endast mäktat med att spela ihop 27 poäng på 30 matcher och detta med en målskillnad på 73-107. På resande fot har det blivit tio poäng på 16 försök och som enbart bortalag är målskillnaden 35-63.

En sak är säker inför nedsläpp i Hägglunds Arena och det är att Modo är bra hemma, samtidigt som Troja/Ljungby inte direkt imponerar på bortais.

SPELTIPS
Modo -1,5 (asian) innebär att det måste bli hemmaseger med minst två puckar.
Det tror jag att Övik-laget klarar och oddset är 1.67 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip