Dags för Modo att göra sin premiär här, och man ställs mot Vita Hästen som också gör seriepremiär.

Modo kommer från en ganska knackig försäsong då man bara vunnit tre av de åtta matcherna man spelat.
Det har dock varit rätt tufft motstånd, och segrarna har kommit mot Luleå, Timrå och Mora.

Man har tappat en del tunga namn i Tambellini, Johnsson och Karlkvist för att nämna några, och det var lagets tre vassaste spelare offensivt förra säsongen.
Man har dock förstärkt smart och spelare som Gagnon, Ohlsson, Mikkelson och Viklund har anslutit.
Man har även lånat in Heponiemi, så truppen håller fortsatt hög nivå.

Vita Hästen har även dem spelat åtta matcher på försäsongen, och det har slutat med två segrar då man vunnit mot Södertälje och Almtuna.
I förlusterna så har man haft en del tunga resultat och då tänker jag främst på förlusten mot Västerås då man förlorade med hela 8-0.

Inför säsongen har man tappat spelare som Marcus Eriksson, Simon Fernholm, Linus Andersson och Bartalis, och det är tunga tapp, speciellt offensivt.

Man har plockat in en hel del intressanta spelare i form av Nättinen, Jokinen, Lagesson och målvakten Pohjanoska för att nämna några. Samtidigt har man lånat in spelare som Werner, Holmström, Högberg och Sörensen där den sistnämnda sticker ut klart mer än de andra.
Han har dock inte spelat match på länge så han lär knappast vara i toppform.

Jag tycker Modo har ett klart mer komplett lag än vad Vita Hästen har, och trots att gästerna plockat in Sörensen så tror jag de väger för lätt, och jag väljer att gå på hemmaseger här.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip