För Montreals del väntat tufft motstånd här då Boston kommer på besök, och här bör man väga för lätt.

Montreal har gjort en usel säsong och man ligger sist i tabellen då man bara spelat in 43 poäng på 62 matcher.
Det positiva för laget är att man den senaste månaden höjt sig avsevärt, och man har tagit nio segrar på de 14 senaste matcherna. Närmast kommer man från en 5-1 seger mot Ottawa men här väntar klart tuffare motstånd, och jag har svårt att se att man ska ta en ny seger.

Det finns namn som Suzuki och Drouin i laget som håller en bra nivå, men man har en hel del skador i laget som stör, och som trupp är man inte lika starka som gästerna.
Clague, Hammond, Poehling och Savard förväntas missa matchen samtidigt som Gallagher är tveksam.

Boston ligger på en sjundeplats i conferencen där det är jämnt bland många lag, och ser man mellan plats tre till åtta skiljer det bara fem poäng, så man har absolut häng på toppen.
Nu senast blev det en seger mot Winnipeg med 2-4 där man stod för en stabil insats, och i den andra perioden spelare man ruskigt bra.

Formen är på topp och ser man till de 15 senaste matcherna är man ligans absolut starkaste lag med elva segrar, och i de fem senaste har man tagit fyra segrar.
Man har nyligen gjort en trade där man fått in Hampus Lindholm i laget, men han är inte spelklar till matchen.
Bergeron saknas fortsatt för laget och det är ett tungt avbräck. Man visade dock senast att man kan spela bra utan honom, och då det finns spelare som Pastrnak, Marchand och Hall i laget så finns det gott om spets.
Utöver Bergeron saknas Zboril.

Visst har Montreal spelat bättre på senare tid men här ställs man mot ett riktigt formstarkt Boston som även är ett bättre lag, så man bör få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Allen (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip