Montreal ställs mot stentufft motstånd hemma i Bell Centre då Boston gästar, en uppgift som blir alldeles för tuff.

Montreal kommer med en del fina segrar på slutet då man i de fem senaste matcherna slagit NY Rangers, Winnipeg och nu senast Toronto efter förlängning där Pitlick blev stor matchhjälte.
Ser man på säsongen i stort har man dock haft stora bekymmer då man bakom sig i tabellen bara har Columbus, och trots en hel del matcher kvar lär man knappast själva tro på slutspel.

I laget har man tunga skador på bland annat Monahan, Caufield och Drouin, spelare som är tongivande i laget, men man har utöver dem även skador på en hel del spelare till.
Suzuki, Dach och Anderson är spelare som kommer till spel, men ser man på truppen inför matchen så skrämmer den inte alls, och mot ett av ligans bästa lag lär man få stora problem.

Boston slutar inte imponera denna säsongen och nu senast slog man San José med 4-0 där man var stabila defensivt och bara släppte till 18 skott.
Detta var även lagets femte raka seger och den nionde på de tio senaste, siffror som inger respekt.

Visst blir man extremt stora favoriter i matchen och visst är det bortaplan nu. Man har dock en ruggigt bra målvaktssida samtidigt som spelare som Pastrnak, Hall, Marchand, Krejci och Lindholm finns i laget, och som trupp är man nivåer bättre än hemmalaget.
DeBrusk och Nosek saknas i matchen.

Montreal tog en stark seger mot Toronto senast men nu möter man ett av ligans bästa lag som även har formen på topp, vilket känns alldeles för tufft, och jag tror på en bekväm seger för gästerna.

Montembeault (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 2 asian -1,5 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip