Jumbon Montreal ställs mot Calgary natten till fredag, och här bör man väga för lätt.

Förra säsongens var man finalister i Stanley-Cupfinalen, och jag pratar självklart om Montreal. Denna säsongen har det istället gått otroligt tungt hittills då man är jumbo i conferencen med bara sju inspelade poäng på 14 matcher.
Det har bara blivit tre segrar och poäng i fyra av dessa matcher, något som är allt annat än bra.

Offensivt har man bara gjort 28 mål och det är också en anledning till att man inte vinner sina matcher.
Det finns dock en del kvalitet i truppen då spelare som Suzuki, Toffoli, Hoffman och Anderson finns i laget. Man har dock inte presterat tillräckligt bra som lag hittills, och då man har en del kännbara avbräck så tror jag att man får svårt här.
Byron, Drouin, Edmundson, Paquette, Perreault och Price saknas.

Calgary har till skillnad mot hemmalaget öppnat säsongen på ett bra sätt, och det har blivit sju segrar på tolv försök.
Nu senast kommer man från en 1-4 förlust mot San José där man dock skapade en hel del chanser, men Hill stod för en vass insats för gästerna, och han var högst bidragande till vinsten för San José.
Defensivt har man hittills visat upp ett bra spel då man är ett av lagen som släppt in minst mål i ligan, närmare bestämt 26 stycken, och här bör man kunna hålla målskörden hos hemmalaget nere.

Truppmässigt så håller man en väldigt bra nivå då spelare som Tkachuk, Monahan, Lindholm, Gaudreau och Mangiapane finns i laget för att nämna några.
Man har även en grym målvakt i Markström som gjort det väldigt bra hittills, och jag tror att man studsar tillbaka på vinnarspåret här.

Montreal har gjort det väldigt svagt hittills och nu när man ställs mot tufft motstånd så tror jag att man åker på en ny förlust, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Allen (Confirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip