Montreal Canadiens - Boston Bruins

Goalies: Price (confirmed) vs Rask (probable)

Montreal Canadiens, WOW. Efter att Alex Galchenyuk blivit skadad gick känslan lite åt att man skulle tappa lite i offensiven, men vilket svar Habs visade upp när man fullständigt krossade Colorado Avalanche senast med löjliga 10-1. Redan efter första perioden hade man hittat nät 6 gånger och ett desperat Avs såg så utskämt ut så de bara ville av isen. Habs är med Price i denna form tillsammans med detta grymma lagbygge oerhört svårslagna inne i Bell Centre där man återigen spelar i natt. I år är man alltså grymma 14-1-1 på hemmais.

Boston Bruins svek mig rejält då jag trodde man skulle kunna plocka hem en seger mot Leafs inne i TD Garden. Istället var det Leafs som utnyttjade Bruins ineffektivitet och straffade laget 4 gånger. Slutresultatet skrev till 1-4 och Bruins hemmaspel fortsätter att svika. Nu spelar man dock borta mot Habs och det är på bortais man varit bra i år. Rask förväntas starta och han måste stå på huvudet i natt om Bruins ska bryta Habs otroligt fina hemmamur.

Inte nog med att Habs fina form talar för laget. De dominerar denna matchup också. Habs har vunnit de 8/10 senaste mötena mot Bruins och snittat 3.20 mål/match i dessa möten.

Vi kommer garanterat inte få se några 10-1 i natt. Men med Habs fins målform ska man ha bra chans enligt mig att göra minst 3 mål bakom Bruins unga försvar. Det enda som kan stoppa detta är om Rask har en omänsklig natt som han i och för sig haft några gången denna säsong.

Jag tror dock inte Bruins lyckas och spelar alltså

Montreal Canadiens Ö2.5 mål (inklusive OT/SO) @ 1.884 med 5/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip