Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes

Goalies: Price (confirmed) vs Ward (probable)

Montreal Canadiens är ligans bästa hemmalag. Man har imponerade 11-1-1 inne i Bell Center, men laget har hamnat i en ”formsvacka” eller om man kan kalla det så. Antingen är man kanske lite bortskämd över hur fantastisk bra Montreal brukar vara och när laget åker på några förluster blir man nästan förvånad. Faktum är att Montreal förlorat 4/5 senaste matcherna man spelat. Senast föll man mot Ottawa Senators med 4-3 och Price fick inkassera hans första förlust på hemmais denna säsong efter FT. Detta var även Habs första förlust hemma i Bell Center efter 60 min.

Carolina Hurricanes har verkligen plockat på vinster och han imponerande 5 raka segrar. Detta måste man säga är bra för ett lag i Canes kaliber, men jag måste tillägga att det främst är på hemmais man kan vara svårspelade. Man har lyckats vända matcher i tredje perioden och man är sällan speciellt dominerande i spelet. Man slog just Montreal, men med Montoya i buren för ett tag sen, men jag tror inte det blir samma historia i natt.

Canes vann alltså mot Habs senast då man vände ett underläge inför tredje perioden till seger 3-2. Nu spelar man dock borta i en av de tuffaste hemmaarenor att besöka med ett revanschsuget Habs och Price som inte vill göra samma misstag två gånger. I grund och botten är det klasskillnad mellan dessa lag och jag tror Habs stänger ner Canes totalt i natt.

Alla typer av spel på Montreal funkar, men då jag tänker mig tajt och målsnål match siktar jag in mig på

Carolina Hurricanes U2.5 mål @ 1.729 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip