Montreal Canadiens - Detroit Red Wings

Goalies: Price (probable) vs Howard (confirmed)

Montreal Canadiens är outstanding i år och inte minst sagt Carey Price. Detta har såklart alla uppmärksammat, men just för tillfället finns det ingen anledning att gå emot detta Montreal. På hemmais är ma 100% med 9-0-0. Denna säsong är man 12-1-1 och Price är just nu 9-0-0 med ett GAA på 1.56. Detta är sjuka siffror. Senast slog man LA Kings komfortabelt med 4-1 och Price såg 100% säker och lugnt ut i den matchen. Med honom längst bak tillsammans med sin starka backuppsättning gör att hela laget är i harmoni.

Detroit Red Wings däremot tycker jag får slita match in match ut för att få utdelning. Man hade enligt mig problem med NHLs sämsta lag Vancouver Canucks senast även fast det blev en vinst med 3-1. Även fast man hade ledningen hela matchen utstod man hårt tryck från ett lag som inte alls är duktiga på att skapa chanser och man hade tur att Jimmy Howard hade en bra dag på jobbet.

Enligt mig tycker jag inte Wings är speciellt bra på att skapa många chanser som man var får nån säsong sen. Man har en del individuellt skickliga spelare som kan hota men övertag har de svårt. Mot ett organiserat lag som Montreal är just nu och dessutom i 100% harmoni tror jag därför det blir en tuff uppgift för de att vinna. Montreal har dessutom vunnit 8/10 senaste mötena med Wings och jag tror de bör ro hem det relativt enkelt i natt igen.

Jag kommer dock testa Wings U2.5 mål före ML då det ger lite väl lågt odds. Wings under 2.5 mål ger just nu 1.775 och med Price längst bak känns den bra.

Nattens spel blir alltså

Detroit Red Wings U 2.5 mål @ 1.775 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip