Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers

Goalies: Price (confirmed) vs Mason (probable)

Montreal Canadiens åkte på den sjukaste förlusten på många år. Efter att ha varit NHL’s klart formstarkaste lag med 8 raka vinster föll man alltså med hela 10(!)-0 igår mot svaga Columbus Blue Jackets. Helt ofattbart i mina ögon även fast Jackets är ett helt okej lag. Price ska vara tillbaka i natt och jag vet att Montreal känner en betydligt bättre säkerhet med honom i mål.

Philadelphia Flyers har hittat formen och har 3 raka vinster nu. Senast slog man NY Islanders med 3-2 efter straffar och lagets stjärnor i Giroux och Voracek har verkligen hittat formen. Innan dess har man vunnit med 4-3 x2 mot lag som man legat under mot och jag tycker det visar på att Flyers är i ett bra mentalt tillstånd just nu.

Ja vad ska man säga 0-10 förlust igår för Habs som är B2B i natt. Jag kan bara tänka mig att Habs taktik i natt är att sätta D och inte ge Flyers turnovers. Price är i toppform och man kommer respektera Flyers form på sina stjärnor. Jag tänker mig därför en match med lågt tempo där Habs inte kommer vilja göra några misstag.

Därför tycker jag vi har ett bra spel i U 5.5 mål.

Nattens spel blir alltså

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers U 5.5 mål @ 1.724 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip