Montreal Canadiens - Washington Capitals

Goalies: Price (probable) vs Holtby (probable)

Succélaget Montreal Canadiens toppar Atlantic Division överlägset då man är 9 poäng före tvåan Boston Bruins. Laget tog en imponerande 2-poängare när man 5-3 besegrade ett formstarkt Toronto Maple Leafs i ett original six-möte. Habs tog kommandot i matchen och skaffade sig redan efter 4 minuter en 2 -0 ledning. Leafs kom snabbt tillbaka till 2-2, men efter det lade Habs in en växel till och vann tillslut komfortabelt. Laget har nu 3 raka vinster och återvänder hem till Bell Center efter en 7 matcher lång roadtrip som man var tvungen att åka på pga JVM.

Washington Capitals är också ett formstarkt lag med 5 raka vinster. Laget är 6-2-2 senaste 10 matcherna och man har verkligen inlett det nya året på bästa sätt! Senast nollade man Ottawa Senatros på bortais då man vann med 1-0. TJ Oshie satte tidigt 1-0 vilket höll ut hela matchen.

Montreal är som bekant väldigt hemmastarka där man är imponerade 15-3-2 i år. Dock möter man ett väldigt formstarkt lag enligt mig som spelar med bra självförtroende. Caps kanske inte bjuder upp till det vackraste spelet varje natt, men man är säkra och gör sällan stora misstag vilket tvingar motståndarna att spela väldigt bra för att vinna och göra mål. Caps är desstuom godkända 10-4-4 on the road i år.

Just i dagsläget erbjuder bolagen 2.10 på Caps ML , ett odds jag tycker är värt att testa pga av Caps form. Visst ska Habs vara favoriter, men jag tyckte inte Price såg speciellt omänsklig ut mot Leafs, och då tror jag Caps har bra chans till vinst. Lagen har väldigt jämn stats H2H där man vunnit 5 möten var senaste 10 mötena.

Jag testar spel på underdogen här i natt och spelar:

Washington Capitals ML @ 2.10 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip