Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets

Goalies: Price (probable) vs Bobrovksy (probable)

Montreal Canadiens har haft en tung period där man drabbats av skador och underprestationer. Laget var inne i en period där man 5 raka förluster vilket gjorde att man tappade rejält i Atlantic division där man vanligtvis är ett topplag. Senast fick man äntligen tillbaka Carey Price i mål efter hans skadefrånvaro och frågetecken var ju på hur väl hans form var. Men vilket svar vi fick! Matchen mot Sabres var en tuff sådan för Montreal, men Carey Price tystade alla tvivlare och spelade på toppen av sin nivå och var sådär omänsklig, som vi har varit vana att se honom tidigare säsonger. Montreal och Price höll nollan och vann matchen mot Sabres med 3-0 och förhoppningsvis är detta ett stort seg åt rätt håll.

Columbus Blue Jackets är motsatsen av Montreal och laget flyger fram just nu där allt tycks gå rätt väg. Man har 6 raka vinster med ett record på 15-7-1 i år och laget ligger därmed 2a i metropolitan division. Senast slog man Ottawa Senators på hemmais med 5-2 i en match där Ottawa pressade Jackets länge, men inte orkade över 60 min. Efter två jämna perioder var det Jackets som satte gasen i botten i tredje perioden och drog i från dödläget på 2-2 till seger 5-2 med sin tre mål från Atkinson, Foligno och Motte i tredje perioden.

I natt gästar alltså Jackets detta Montreal som bröt sin förlustsvit senast. Jackets styra är vanligtvis på hemmais där man är oerhört svårslagna, men i år har man även visat upp start spel on the road med ett record på 7-3-1 i år. Dock håller jag inte med om oddsättningen här av bolagen som bedömer Montreal som underdogs, på hemmais? Frågetecken på Shea Weber som är B2B vilket kan vara en faktor, men jag tror Montreal har bra chans här med tanke på Price som verkar vara riktigt spelsugen igen!

Visserligen kommer jag ihåg mötet förra året mellan dessa lag i Columbus där Jackets vann med sjuka 10-0, men Montreal är i grunden ett stabilt lag som spelar tajt och fysiskt. Jag tror matchen kommer bli en jämn sådan, men att ha Habs som underdogs hemma köper jag helt enkelt inte. Jag kommer därför spela

Match: Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets
Spel: 1 money line
Odds: 2.00
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip