Montreal och Detroit går upp mot varandra Bell Centre natten mot onsdag, och här tycker jag det är fel favorit.

Montreal ligger näst sist i conferencen och man har skramlat ihop 66 poäng, och man slutar med största sannolikhet näst sist.
Inför denna matchen har det blivit tre raka förluster och senast blev men fullkomligt överkörda av Carolina där 0-3 var i underkant då man förlorade skotten med klara 14-50, så den insatsen lämnade klart mer ett önska.

Man har fortsatt ett tungt skadeläge då man förväntas sakna över tio namn, däribland spelare som Caufield, Monahan, Anderson och Dach för att nämna några. Detta är spelare som tillhör toppnamnen i truppen, så det är inga utfyllnadsspelare man saknar, och att man även ställer orutinerade Cayden Primeau gör det inte enklare.

Detroit kommer med bra form

Detroit kommer från en seger mot topplaget Toronto med 2-5 där man kanske inte förde matchen spelmässigt eller skapade mest lägen. Man gjorde dock målen och man hade en glödhet Larkin som gjorde hattrick i matchen.
På slutet har man även besegrat Carolina och Pittsburgh, så man har sett bättre ut på slutet, och nu möter man klart enklare motstånd.

Rasmussen, Zadina och Fabbri förväntas saknas, så truppläget är bra, och skadelistan är klart kortare än hemmalagets.
Ser man på truppen så har man offensiv skicklighet i Larkin, Perron, Raymond och Kubalik, så man har en minst lika bra trupp som hemmalaget, och med tanke på resultaten på slutet ska man inte sågas av helt här.

Montreal blir favoriter i matchen men jag tycker det är fel då Detroit visat upp att man kan störa även de bättre lagen i ligan, vilket Montreal inte tillhör, och jag går på bortaseger i matchen.

Primeau (Confirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip