Jumbon Montreal tar emot Edmonton natten till söndag i en match man bör få det tufft då gästerna kommit igång efter en tyngre period.

Montreal är jumbo i ligan då man bara spelat in 23 poäng på 42 matcher, vilket gör att man är en poäng bakom nästjumbon Arizona, och säsongen har har varit katastrofal.
Man sprattlar till och tar en seger här och var men kollar man på de 20 senaste matcherna så har man bara tagit tre segrar, och då har man spelmässigt även varit det sämre laget i två av matcherna.

I de två senaste matcherna har man förlorat med 4-5 och 8-2 vilket betyder att man släppt in 13 mål, något som givetvis gör det svårt att vinna matcher, och då man här ställs mot ett Edmonton med superstjärnor som McDavid och Draisaitl så behöver defensiven rycka upp sig rejält.

Man har även spelare som Drouin och Dvorak borta samtidigt som Gallagher och Byron är tveksamma. Problemen slutar dock inte där då målvakterna Price och Allen förväntas missa matchen, så läget i laget är tufft, och man bör få svårt ett plocka med sig poäng från matchen.

Edmonton har blandat och gett en hel del på slutet och man hade en period där man bara vann 2/15 matcher, vilket bidragit till att man bara ligger på en elfteplats i conferencen.
I de tre senaste matcherna har man dock tagit tre segrar och det mot bra motstånd i form av Calgary, Vancouver och Nashville, så formen är uppåtstigande.

Man har superstjärnor i McDavid och Draisaitl som tillhör de bästa spelarna i ligan och i de tre segermatcherna på slutet har de stått för fem poäng var, och de drar ett tungt lass offensivt. Man har dock bra spelare bakom i form av Nugent-Hopkins, Puljujärvi och Hyman, så det finns helt klart kvalitet i laget, och normalt sett är man numret större än hemmalaget.
Smith förväntas missa matchen samtidigt som Barrie är tveksam.

Montreal har en hel del avbräck i truppen och nu när man ställs mot ett Edmonton som har superstjärnor i McDavid och Draisaitl så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Montembeault (Unconfirmed) - Koskinen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip