Ett skadeskjutet Montreal tar emot ett stjärnspäckat Edmonton under söndagskvällen, och man bör få en tuff kväll.

Montreal lyckades bryta en fyra matcher lång förlustsvit senast då man besegrade NY Islanders mer 4-3 efter förlängning, en match som var väldigt jämn.
Innan dess hade man som sagt fyra raka förluster mot bland annat Detroit och Ottawa, lag som inte är i närheten av Edmontons nivå.
Man har även haft en tuff säsong då man ligger i botten, och chans på slutspel kommer man inte ha.

Dessutom finns det mängder av skador i truppen där Caufield och Monahan är de klart tuffaste. Armia, Evans, Byron, Gallagher, Guhle och Slafkovsky är andra namn som förväntas saknas samtidigt som Edmundsson är ett frågetecken, och med tanke på det tuffa läget i truppen lär man väga för lätt här.

Edmonton studsade tillbaka omgående efter förlusten mot Philadelphia senast då Ottawa besegrades med 3-6. Stjärnan McDavid stod för tre poäng i matchen och ledde laget till segern.
På slutet har man åkt på två förluster mot rätt ljummet motstånd, men formen ser fortsatt ut att vara bra då man vunnit nio av de elva senaste samtidigt som man tagit poäng i just elva raka matcher.

I truppen har man även flera producerande kedjor då man förutom spets i McDavid och Draisaitl har en riktigt bra bredd med Hyman, Nugent-Hopkins och Kane, så man har en av ligans absolut vassaste offensiv, och mot ett skadedrabbat Montreal ska man kunna ta en ny seger.
Yamamoto och Murray förväntas missa matchen.

Montreal tillhör ett av de svagare lagen i ligan och då man även har stora skadeproblem så ska man inte kunna störa ett Edmonton som håller klart högre nivå, och jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip